NEVIĐEN SKANDAL BIVŠE TENISERKE I AMERIČKE NOVINARKE Đoković nije osvojio Melburn, Srbi su napravili genocid u BiH
Foto: Profimedia

 

Šta god Novak uradio, kakav god rezultat ostvario, na njega će se sručiti lavina negativnih komentara i tekstova. Izuzetak nije bilo ni osvajanje istorijskog 10. Australijan opena protekle nedelje.

Naime, u jednom podkastu koji organizuje “Reket magazin”, a koji su radile nekadašnja australijska teniserka Rene Stabs i “novinarka” Kejtlin Tompson, napravljen je osvrt na nedavno završen Ozi open.

 

 

Podkast je počeo uvodom Tompsonove kako u muškom delu turnira nemamo pobednika. Zašto? Pa, zato što “novinarka” iz dna duše mrzi Novaka Đokovića i ne želi da prihvati da je osvojio trofej.

Ima pravo na to, apsolutno. Međutim, nije se tu zaustavila.

Počeo je, zatim, monolog kako Srbi pate od sindroma žrtve, iako to nisu jer je ona gledala dokumentarni film i videla kako su Srbi u Bosni napravili genocid. Ona smatra da je taj sindrom zahvatio i Novaka Đokovića, pa se on stalno godina unazad predstavlja kao žrtva.

Čak i kada bi se hrišćanskim pristupom mogla oprostiti ksenofobija koja je izlazila iz svih pora nesrećne “novinarke”, činjenica da “Reket magazin” godinama sarađuje sa WTA i ATP organizacijama morala bi nekome upaliti alarm.

Stručna sagovornica, inače i komentator američke sportske TV mreže ESPN Rene Stabs, nije smela da ide toliko daleko i da uvredi ceo srpski narod, ali je imala šta da kaže na ponašanje Novakovih navijača u “Rod Lejver” areni.

Njoj je, navodno, zasmetala buka kojom su Đokovićevi navijači proslavljali, poen, gem ili set srpskog asa, rekavši kako drugi navijači, oni neutralni, nisu mogli u miru da uživaju u tenisu.

Zanimljivo kako se proverena Novakova “hejterka” nije osvrnula na konstantne provokacije i vređanje s tribina najboljeg igrača planete tokom dve nedelje takmičenja u Melburnu, zbog čega je u nekoliko navrata moralo da reaguje i obezbeđenje.

Možda je zaboravila, ali tu je armija Novakovih navijača koja je u komentarima sočno “podsetila” Rene Stabs i njenu koleginicu na sve što se dešavalo u Melburnu i poželela im jednu lepu i veliku sudsku tužbu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Todor

02.02.2023 11:00

Uf jako je tesko komentarisati ove nepismene ,pristrasne,i neugledne novinare i propale tenisere.