MOĆNA PORUKA ZA NOVAKA IZ NADALOVE DOMOVINE Poznati književnik uputio nikad jače reči Đokoviću, pomenu je i Bila Gejtsa
Foto: AP/AP Photo/Aaron Favila

Nagrađivani španski pisac Huan Manuel Prada Blanko, koji je završio Univerzitet Salamanka, na neverovatan način pisao je o Novaku Đokoviću.

- Godinu dana nakon što je postao legenda, Novak Đoković postao je najuspešniji teniser u istoriji. Njegov najveći rival Nadal, iako su izjednačeni po broju grend slemova, nikada nije osvojio nijedno masters finale. To što je Đoković do titule stigao u Australiji dodatno baca sjaj na pravdu. Kao šlag na tortu, Bil Gejts je bio na tribinama. Na taj način su nagrađene i sve muke Novaka Đokovića, koji je preuzeo ulogu univerzalnog žrtvenog jarca pred pokornom i kukavičkom generacijom - stoji u tekstu španskog književnika.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Bivši saradnik već godinama pljuje Novaka, sada je prvi put rekao istinu o Đokoviću

Nastavio je u istom ritmu.

- Nakon što je iskoristio svoju nadmoćnu pobedu, pokazao je na glavu, srce i m*da, Novak Đoković je podigao glavu i pogledao u nebo i zahvalio se Bogu. Zatim se zagrlio sa prijateljima i porodicom i potpuno se slomio od suza. Ali, Đoković nije imitirao one što peglaju gaćice koji pred kamerama plaču za bilo kakvim sr*njima, već je to izbegao da ne bi bilo raznih zapisa o plakanju. U tom velikom zagrljaju, predstavljeni su svi koji su pretrpeli gubitke u poslednjih par godina, koje su mediji stigmatizovali i oni koji su maltretirani na bilo koji način, oni na koje su prijatelji i porodica gledali sa sumnjom... Hvala za svaku dragocenu suzu, Nole. Nijedna nije slučajno prolivena.

Sjajno...

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading