MOĆNA PORUKA ZA NOVAKA IZ NADALOVE DOMOVINE Poznati književnik uputio nikad jače reči Đokoviću, pomenu je i Bila Gejtsa
Foto: AP/AP Photo/Aaron Favila

Nagrađivani španski pisac Huan Manuel Prada Blanko, koji je završio Univerzitet Salamanka, na neverovatan način pisao je o Novaku Đokoviću.

- Godinu dana nakon što je postao legenda, Novak Đoković postao je najuspešniji teniser u istoriji. Njegov najveći rival Nadal, iako su izjednačeni po broju grend slemova, nikada nije osvojio nijedno masters finale. To što je Đoković do titule stigao u Australiji dodatno baca sjaj na pravdu. Kao šlag na tortu, Bil Gejts je bio na tribinama. Na taj način su nagrađene i sve muke Novaka Đokovića, koji je preuzeo ulogu univerzalnog žrtvenog jarca pred pokornom i kukavičkom generacijom - stoji u tekstu španskog književnika.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Bivši saradnik već godinama pljuje Novaka, sada je prvi put rekao istinu o Đokoviću

Nastavio je u istom ritmu.

- Nakon što je iskoristio svoju nadmoćnu pobedu, pokazao je na glavu, srce i m*da, Novak Đoković je podigao glavu i pogledao u nebo i zahvalio se Bogu. Zatim se zagrlio sa prijateljima i porodicom i potpuno se slomio od suza. Ali, Đoković nije imitirao one što peglaju gaćice koji pred kamerama plaču za bilo kakvim sr*njima, već je to izbegao da ne bi bilo raznih zapisa o plakanju. U tom velikom zagrljaju, predstavljeni su svi koji su pretrpeli gubitke u poslednjih par godina, koje su mediji stigmatizovali i oni koji su maltretirani na bilo koji način, oni na koje su prijatelji i porodica gledali sa sumnjom... Hvala za svaku dragocenu suzu, Nole. Nijedna nije slučajno prolivena.

Sjajno...

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading