OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Bivši saradnik već godinama pljuje Novaka, sada je prvi put rekao istinu o Đokoviću
Foto: AP/AP Photo/Dita Alangkara

Bivši saradnik našeg asa Kreg O'Šonesi već neko vreme zna da udari na našeg asa. Sada je priv put rekao nešto lepo o Srbinu.

- Zbog toga je legenda ovog sporta, on zapravo nije otvoren za napredak, on to zahteva - počeo je O'Šonesi, a onda se prisetio perioda od 2017. do 2020. godine kada je bio u štabu srpskog tenisera:

NJENE SUZE ZBOG NOVAKA SU OBIŠLE SVET Najveća Đokovićeva navijačica za "Alo" otkriva najjače detalje sa Australijan opena

- Sećam se da je mi je u prvoj godini kada smo radili zajedno rekao: 'Znam da ima delova moje igre u kojima nisam dobar i u kojima moram da budem bolji. Zapošljavam te da nađeš te segmente igre u kojima nisam dovoljno dobar' - prisetio se O'Šones,

Nastavio je u istom ritmu.

- Već je imao 11 osvojenih grend slemova 2015. godine kada je ima skor 82:6 i već je tada bio legenda, ali je želeo da još napreduje, bio je opsednut time zaista. Kada drugi momci krenu da greše, on sve "zaključa", iskoristi svu energiju i ostane tu! Njegov bekend je apsoludna mašina, a forhend mu je paklen - rekao je O'Šonesi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading