KAD UDARI SUJETA Nekada je bio deo Noletovog tima, a sad ne može da izgovori da je Đoković najbolji na svetu
Foto: EPA/Foto: EPA-EFE/JAMES ROSS

Kreg O'Šonesi sada se oglasio povodom rasprave ko je najbolji teniser svih vremena. Ovaj Australijanac je radio sa Novakom od 2017. do 2020. godine, a kada je napustio Novaka čak ga je i napadao u nekoliko navrata. 

- Zašto da ne slavimo svu trojicu umesto da ih suprotstavljamo? Imamo tri drugačija tenisera. Naravno Rafa je bolji na šljaci, Rodžer na travi, a Novak sada privači pažnju. Sva trojica su jednostavno sjajna, da na silu biramo samo jednog zaista nikome ne odgovara - rekao je O'Šonesi za "The Age", portal koji je nedavno napadao Đokovića. 

OVO NIKAD NIKO NIJE URADIO Đokovićev skok zaledio svet tenisa

Noleta je stavio u drugi plan.

- Kada je Rodžer bio na vrhuncu sredinom dvehiljaditih on je bio nezaustavljiv i bio je igrač za sve, jednostavno bi vas uništio servisom, na mreži... - rekao je on.

OBORENI SVI REKORDI Ovo je dokaz koliku euforiju je Novak Đoković doneo u Australiju

Još jednom se vratio priči o Đokoviću.

- Sva trojica su na neverovatnom nivou, ali ono što je Novak bolje od ostale dvojice je to da bolji od njih kada je na svom minimumu forme. Rodžer je znao da promašuje i da šalje lopte sa strane, Rafa pogotovo na šljaci može da bude lošiji, ali Novakova najgora forma je bolja od najgore forme bilo kog tenisera koji je ikada igrao - naglasio je O'Šonesi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Vule

31.01.2023 12:13

Možete voleti i Rafu i Nadala, ali brojke sve govore, međusobni dueli, broj titula, broj nedelja na prvom mestu, rekordi... Koliko god vam se to ne dopadalo, Novak je najbolji teniser svih vremena za sada. Ne morate ga voleti ali poštujte to šta je uradio za tenis i njegove rezultate i golgote kroz koje prolazi a opet pobeđuje. Toliko možete vi zapadnjaci da uradite inače ceo koncept svih takmičenja i madtersa i GS i prvo mesto pada u vodu ..

Valentina

31.01.2023 15:03

Statistika kaze da je najbolji! Ima dokaz. Ne moraju da kazu,tesko im pada sto su pogrijesili u procjeni. Novak je najbolji!