IVANIŠEVIĆ JE NOVAKU NAJVEĆI PROTIVNIK Poznata teniserka udarila po Đokovićevom treneru (FOTO)
EPA-EFE/PETER KLAUNZER

 

Nemačka teniserka srpskih korena Andrea Petković komentarisala je trijumf Novaka Đokovića na nedavno završenom Australijan openu.

Đoković je deseti put u karijeri osvojio Otvoreno prvenstvo Australije i tako stigao do 22. grend slem titule.

Petković je na Tviteru iznela svoje gledište i iznela jednu zanimljivu tezu koja se tiče odnosa Đokovića i trenera Gorana Ivaniševića.

 

 

- Razmišljala sam o nečemu dok sam gledala Novaka u prethodne dve nedelje kada je igrao verovatno svoj najbolji tenis u životu. Njegova najveća snaga su oči - on vidi loptu ranije od bilo koga drugog - i njegova prilagodljivost. On nema poseban "Novakov" stil igre, ali može da se prilagodi svim uslovima, podlozi i protivniku. Mora da igra defanzivno? On može! Mora da igra afresivno? Može i to. Treba da uzvrati kontraudarom? Može i te kako - napisala je Andrea i potom nastavila:

- Boris Beker nedavno mi je rekao nešto veoma zanimljivo: ‘Novak je kao voda, nikada ga ne možeš uhvatiti‘. Fascinantno je to gledati godinama. Da, očigledno je mentalno jak, fizički sposoban, itd, itd… Ali ta sposobnost da se prilagodi ga čini gotovo nepobedivim, jer kao protivnik nikada ne znaš kakav će bit na drugoj strani mreže u datom trenutku.

IVANIŠEVIĆ JE NOVAKU NAJVEĆI PROTIVNIK Poznata teniserka udarila po Đokovićevom treneru (FOTO)

Foto:Printscreen

 

Petković je poentirala jednim interesantnim zapažanjem i zatim postavila pitanje pratiocima.

- Takođe: Nekada se čini da mu je najveći protivnik... Goran. Šta vi ljudi mislite?

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading