BRUTALAN NAPAD NA NOVAKA Legendarni teniser optužio Đokovića da je lažirao povredu, pomenuo je i Srbinove suze
Foto: EPA/Foto: EPA-EFE/JAMES ROSS

 

Nekadašnji osvajač Rolan Garosa i čuveni teniser Adrijano Panata odlučio je da svim silama udari na našeg Novaka Đokovića nakon osvajanja Australijan opena.

Kako prenosi italijanski novinar Mario Bokardi, koji piše za nekoliko italijanskih sajtova, Panata je imao sramne reči o Novaku na Rai televiziji.

BRUTALAN NAPAD NA NOVAKA Legendarni teniser optužio Đokovića da je lažirao povredu, pomenuo je i Srbinove suze

EPA

 

Otkrio je tri bljuvotine koje je izgovorio o Novaku. "Novak voli da odvlači pažnju rivalima", takođe je izgovorio da je "Sramota da onako plače", kada je Novak imao izliv najiskrenijih emocija kada je proslavio pehar sa porodicom.

Na kraju je optužio Novaka i da je lažirao povredu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Miki

30.01.2023 18:07

Ovaj je toliko čuven teniser da sam ja sad prvi put čuo za njega!

Zivko

30.01.2023 18:17

Gospodin Panata se upravo probudio.Ja sam bio ubedjen da je on bio uspesan teniser, sto je tacno i da je i danas velini covek, nazalost prevario sam se.

Dragi

30.01.2023 18:24

Prvo vi Novaka gledate kroz sebe kako bi se vi ponašali drugo vi ste ljudi bez emocija tako da nemožete da razumete Novaka .Imao je hiljadu razloga i problem zbog čega je izliv emocija bio takav

Љиљана

30.01.2023 22:59

Паната??? Новак није као сви ви ВЕЛИКИ нељуди, никоговићи. Новак је величина. ГОАТ Н°1. СВЕТСКА ВЕЛИЧИНА, Можете да га мрзите као и све Србе. Новака и нас што више мрзите, ми смо све јачи и бољи. Идемо. Живео здрав,срећан и јпш успешнији био. 🥎🎾🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏆🏆🏆🥎