NOVAKA PITALI ZAŠTO TOLIKO POMAŽE! O Đokovićevom odgovoru će se dugo pričati: Nas šest je jelo jednu veknu hleba
Foto: Printscreen

Na pitanje zašto toliko voli da pomaže Novak je dao baš jak odogovor.

-  Ne radim sve te stvari jer želim publicitet. Radim ih jer zaista osećam da želim da pomognem i budem tu za ljude koji imaju manje sreće. Ja dolazim iz Srbije, iz devedesetih. Prošli smo dva rata, embargo. Mislim da tokom četiri godine niti jednom sportisti nije bilo dozvoljeno da izađe iz zemlje i takmiči se na međunarodnom nivou. A, ja sam odrastao u Srbiji u to vreme. Čekali smo u redu za hleb i mleko svako jutro u pet ujutru sa stotinama ljudi. Moj deka je donosio hleb i stavljao na sto, i to, za pet ili šest članova porodice kako bismo jeli tog dana - rekao je Novak.

NOVAK DUGO NIJE DOBIO OVAKVU PORUKU Amerikanac pogodio u centar: Nikada dok smo živi nećemo videti nikog sličnog tebi

Nastavio je u istom ritmu.

- Znam kakav je to osećaj. Znam da bi trebalo ceniti sve ono što imam, čime sam blagosloven i što mi je dato od strane života i Boga., Sve to poštujem. zato, uvek imamtu svest da mnogo ljudi širom sveta je mnogo manje srećno. Tako, kroz moju foindaciju, kroz teniski centar u Srbiji, pokušavam da oistanem u sportu i budem tu za ljude,. Znam da ne radim dovoljno, uvek mogu više, ali se trudim najbolje što mogu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
sara

30.01.2023 13:13

Bravo Nole, divan si, zato ti i Bog pomaže da se izboriš sa zavidnim i lošim ljudima, koji pošto poto hoće da ne budeš prvi!!!.

sara

30.01.2023 13:13

Bravo Nole, divan si, zato ti i Bog pomaže da se izboriš sa zavidnim i lošim ljudima, koji pošto poto hoće da ne budeš prvi!!!.