ĐOKOVIĆ PIJAN ULETEO U SOBU Finale Australijan opena, drama, a Novak popio pivo pre doping kontrole
Foto: Printscreen

Poznati teniski novinar Bastijen Fašan otkrio je urnebesnu anegdotu sa Australijan opena o Novaku Đokoviću, staru 11 godina.

On je očigledno bio prisutan u Melburnu kada je odigrano legendarno finale između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala koje je trajalo pet sati i 53 minuta i završeno je velikom pobedom srpskog tenisera.

- Moja omiljena anegdota sa Australijan opena - posle pet sati i 53 minuta dugog finala protiv Nadala 2012, Đoković je bio toliko dehidriran da su mu zvaničnici dali pivo da bi mogao da mokri zbog anti-doping kontrole. Međutim, Đoković obično nikad ne pije alkohol, tako da je u 3.30 ujutru pripit upao na žurku volontera, popeo se na podijum, uzeo mikrofon i počeo da viče: I'm on a hiighway to hell" (čuveni hit benda 'ACDC'"). Posle šest i više sati na terenu i dva sata na anti-doping kontroli, uz konferenciju za novinare koju je tek trebalo da odradi, Đoković je pružio volonterima najbolji provod u životu. Bilo je to legendarno! - rekao je Fašan. 

 

 

Nadamo se da će i danas epilog biti isti kao i te 2012. godine i da će Novak u finalu ovoga puta pobediti Stefanosa Cicipasa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading