ISKORISTILI SU GA Novak progovorio o ocu Srđanu i drami u Melburnu
Foto: AP/AP Photo/Aaron Favila

Srđan se slikao sa ljudima koji su držali zastavu Rusije sa likom putina, a to je izazvalo haos.

- Video sam kao i svi ostali šta se desilo. Bilo je netačna interpretacija, pa je eskaliralo. Imali smo dosta razgovora sa organizatorima, medijima. Nisam bio srećan što to vidim. Moja porodica i ja smo prošli kroz ratove devedesetih, znamo koliko ratovi razaraju. Moj otac je išao posle svakog meča i pozdravljao navjače, fotografisao, sve kako bi ih ispoštovao. Čuo sam šta je rekao. Živeli, a mediji su to loše preneli. Žao mi je što je sve eskaliralo, ali nije imao nameru da podrži rat ili sličnu inicijativu. Nije mi prijatno da prolazim kroz to - objasnio je srpski teniser.

ŠTO TAKO NOVAČE? Jedan potez Đokovića šokirao je legende, tvrde da ovo nije smeo da uradi

Na polufinalnom meču nije bilo Srđana Đokovića.

- Nije bilo prijatno da bude u loži, to je zajednička odluka. Videćemo kako će se stvari razvijati i da li će biti u finalu. Sigurno je da bi želeo da bude na tribinama, ali videćemo - objasnio je Novak.

On je otkrio da nije ljut.

- Objasnio sam sve, objasnio je i moj otac, sada me pitate da li je to namerno uradio i da nije bio neoprezan šta radi. To se može desiti mnogim ljudima. Prolazio je i iskoristila ga je grupa ljudi, to se desilo. Ne mogu da budem ljut na Srđana, nije to njegova krivica, izašao je da proslavi sa navijačima. I to je sve što se desilo... Osećao se loše zbog svega što se desilo i znao je kako će se to odraziti na mene i medije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading