KOLIKO JE ĐOKOVIĆ SPREMAN? Noletova brutalna poruka pred finale digla celu Srbiju na noge
Foto: EPA/EPA-EFE/FAZRY ISMAIL

- Podrška mi mnogo znači pogotovo u ovoj fazi karijeri, hvala im, to je moj motor izvor moje energije. Zahvalan sam što imam dovoljno snage u nogama da igram na ovom nivou - rekao je Đoković.

Gde ti je nivo? Koliko možeš?


- Sjajno, savršeno je, na 110% sam. Stefanose, vidimo se za dva dana. Slušaj, naravno, ne možeš da igraš kao na početku turnira, ali smo uložili mnogo u pripremnom periodu da bismo bili u stanju da igramo meč od pet setova u finali. Iskustvo mi pomaže, ali videćemo kako će izgledati na terenu gde se stvari menjaju iz trenbutka u trenutak. Ima nekada duže pauze između poena, bilo je teških nogu, ali je bitno da sam sačuvao nerve. Bilo je napeto u prvom setu, ali je posle sve leglo na svoje mesto pa sam srećan plasmanom u novo finale.

VRUĆA UVERTIRA PRED FINALE Šala ili zbilja? Cicipas je ljut na Đokovića, evo i zašto

Pre 15 godina si igrao ovde svoje prvo finale...

- mam jaku maštu, ali nisam ovo baš zamišljao. Ne znam šta da kažem, zvahalan sam nas vemu i trudim se da uživam i cenim svaki trenutak. Bez moje porodice i tima stvari ne bi bile moguće, kada si sam ovde u individualnom sportu sve je upereno u tebe, ti preuzimaš odgovornost zasluge i kritike, ali naravno, moram da dam priznanje timu koji živi sa mnom i uz mene je i kada je dobro i loše i ovo je njihov uspeh isto koliko je moj - rekao je Novak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading