Rafa i Nole
Foto: EPA/EPA-EFE/ANDREW COULDRIDGE

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Australijan opena, pošto je u četvrtom kolu deklasirao Australijanca Aleksa De Minora - 6:2, 6:1, 6:2.

Odigrao je Novak najbolji meč od početka turnira, a ono što je najvažnije nije imao problema sa povredom zadnje lože koja ga je mučila u prethodnim mečevima.

Međutim, mnogi sumnjaju da Srbin lažira povredu, pa je između ostalog i to bila tema konferencija posle trijumfa nad De Minorom.

NOVAK NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI Novinari provocirali Đokovića, njegov odgovor digao svet na noge, Nadal će poludeti

AP Photo/Aaron Favila

 

 

- To ostavljam njima. Tim ljudima koji sumnjaju. Neka sumnjaju i dalje. Interesantno je da se samo u moju povredu sumnja, a kada se neko drugi povredi, to utiče na njih. Onda su oni žrtve, a ja sam igrač koji se pretvara. To je vrlo interesantno. Znate o kome se radi tačno - rekao je Đoković.

Novak nije hteo konkretno da kaže o kome se radi, ali nije teško zaključiti da je u pitanju Rafael Nadal.

NOVAK NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI Novinari provocirali Đokovića, njegov odgovor digao svet na noge, Nadal će poludeti

AP Photo/Frank Franklin II

 

 

Nadal u poslednje vreme više priča o povredama, nego o mečevima, što je posebno bilo izraženo na Rolan Garosu. Španac je tokom čitavog turnira govorio kako ima brojne probleme i da će se verovatno povući. Isticao je kako nije u stanju da hoda, da bi onda bez problema igrao tenis na najvišem nivou koji mu je doneo i titulu u Parizu.

Ali, sve ovo Novaku daje samo dodatnu snagu pred nastavak Australijan opena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lara

01.02.2023 09:55

MA TAKO JE NOLE!!!!! BRAVO MAJSTORE....NEMOJ VIŠE DA ĆUTIŠ OVIM LEŠINARIMA KOJI SE NADVILI NAD TOBOM DA TE PONIZE I URNIŠU SVE ONO ŠTO SI OSTVARIO I ŠTO ĆEŠ OSTVARIVATI!!!! IDEMOOOO MAJSTORE, KRALJU, LEGENDO, IKONO!!!!!