NOVAK NAPAO POZNATU TELEVIZIJU Zbog jedne objave Đoković se baš naljutio, morao je hitno da reaguje
Foto: EPA/EPA-EFE/JOEL CARRETT

Oni su na svom Instagram profilu postavili objavu koja navodno pokazuje da se Novak nije ponašao po pravilima, na šta je srpski as morao da odgovori.

Đoković je prozvao Eurosport i zapitao se zbog čega se nešto tako pogrešno objavljuje bez ikakve provere, a onda je u narednom postu sve objasio.

- Sudija mi je dozvolila da odem u toalet, ali mi je rekla da nemam pauzu za toalet, već samo za presvlačenje na pauzi. Rekla mi je da moram da požurim, ali to niste snimili. Kada sam izlazio sa terena zvala me je, što ja nisam čuo. Htela je da mi kaže da je toalet na drugoj strani terena. Našao sam jedan tamo gde sam otišao i brzo sam sve odradio zbog vremena koje sam imao na raspolaganju. Nisam joj prkosio niti kršio pravila. Dala mi je dozvolu i rekla mi da budem brz. Sledeći put budite oprezni sa objavama. Imate obavezu prema mnogo sportskih fanova koji vas prate - obratio se Đoković "Eurosportu".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
NOLE NOLE

19.01.2023 08:10

...TI JOS NISI PRIMETIO, KOLIKO SU ZAPADNI MEDIJI ANTISRPSKI, odnosno pronacisticki. Dovoljno je pogledat njihovu propagandu, koju sire protiv Rusije i Gospodina Putina, kao da Hitler nije njihov bio, nego ruski. NOLE SRBINE, seti se kako su pronacisticki mediji izvestavali pre godinu dana, kad su te nacisticke vlasti strpale u konc-logor, jer si im ugrozio sigurnost. NOLE SRBINE, oni nek izvestavaju i pisu sta hoce, TI ODRADJUJ SA REKETOM.