GORI AUSTRALIJA Vruća Rejčel Štulman spremna za Ozi open (FOTO)
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Nije tenis samo borba za svaki poen, gem, set, meč, shvatila je to, kaže, Rejčel Štulman, batalila znojenje na terenu i odala se paljenju društvenih mreža. Isticanjem sebe, dabome.

Prsata Amerikanka više nije teniserka, nije ni igrala na ozbiljnom nivou, ali je i dalje u belom sportu. Kroz društvene mreže, naravno, od kojih odlično zarađuje. Sad, pred Ozi open pratiocima na Instagramu - ima ih 265.000 - ponudila je sopstvenu kolekciju.

- Australija je tu. Tako sam uzbuđena što mogu da podelim prvo izdanje moje kolekcije koja je inspirisana uzbudljivom i živopisnom energijom tenisa u Australiji - poručila je 31-godišnja Rejčel, nudeći sportski peškir i poster sa svojim likom.

Lepojka iz Sent Luisa, koja za sebe tvrdi da je influenserka broj 1 u tenisu, pozirala je u žutom bikiniju i s reketom i lopticom u rukama pored mreže i tu fotku prenela na peškir i poster. Kasnije tokom sezone, najavila je, izbaciće kolekciju i za preostala tri grend slema - Rolan Garos, Vimbldon i US Open, na kojem će uživo „goreti“. A možda skokne sad i do Melburna...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading