NOLE JOŠ JEDNOM POKAZAO KOLIKO JE VELIKI Đoković im je oprostio torturu, ovo je dokaz
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

- Hvala što ste mi pružili ovakvu dobrodošlicu. Hvala svima vama što ste došli - zahvalio se navijačima Đoković i dodao:

-  Bio sam pre dve godine. Ali u nekim drugim uslovima. Ostali smo nekoliko nedelja, samo smo trenirali. Zaista imam zadovoljstvo što mogu da igram ovde. Nisam se takmičio ovde od 2007. Moj trener iz 2007. Dejan Petrović je ovde. Lepo je imati te ovde. To je prilika malo da se osveže sećanja pre 16 godina. Neko od klinaca me je pitao da li se sećam kada sam osvojio grend slem. Drago mi je što mogu da u ovim godinama igram ovakav tenis - dodao je Novak.

DA LI JE OVOGA PUTA BILO DRAME? Novak konačno otkrio kako je ušao u Australiju, pričao je i o pasoškoj kontroli

Nastavio je u istom ritmu.

-  Ako bih trebalo da biram jednu zemlju gde sam bio najuspešniji, koja se dobro odnosila prema meni, to je Australija. Ovde sam osvojio prvi grend slem, devet grend slem titula. Igrao sma neke epske mečeve, a ako bih morao da biram jedan onda je to onaj od šest sati protiv Nadala 2012. godine.  Australija je bila mesto gde sam igrao najbolji tenis. Uvek se radujem dolasku ovde. Okolnosti prošle godine su bile takve nije bilo lako ni za koga. Sada sam srećan što sam ovde i fokusiran sam - rekao je Novak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading