ŠOKANTAN POČETAK GODINE Nole čuo velike vesti, počela je seča favorita
Foto: AP/AP Photo/Kamran Jebreili

Svoje učešće na prvoj prepreci su završila dvojica nosioca (drugi i pet) – Feliks Ože-Alijasim i Holger Rune.

Bolji od kanadskog tenisera je bio nekada veliki talenat, a sada 120. teniser sveta Aleksej Popirin. Teniser iz Sidneja je slavio u dva seta rezultatom 6:4, 7:6 (7-5).

Ože-Alijasim je imao brejk prednosti u drugom setu i priliku da se u potpunosti vrati u duel, ali ga je ispustio i nakon nepuna dva sata igre je morao da prizna poraz.

UŽASAN TERMIN ZA NAVIJAČE U SRBIJI Evo kad Novak ponovo izlazi na teren

Popirin će u sledećem kolu igrati sa Markosom Đironon, a pobeda nad Feliskom mu je bila treća u karijeri protiv tenisera iz Top 10.

Razlog za nezadovoljstvo ima Rune kojeg je nakon preokreta savladao Jošito Nišioka rezultatom 2:1. Danski teniser je bio nadmoćan u prvom setu koji je osvojio rezultatom 6:2, ali je ostatak meča pripao protivniku koji je u oba slavio identičnim rezultatom (6:4).

Nišioka će u sledećem kolu igrati za Mekenzija Mekdonalda iz SAD.

Ovo su svakako dobre vesti za srpskog tenisera Novaka Đokovića koji je prvi nosilac na turniru koji je uvertira pred Australijan open. Đoković tek treba da zaigra u singlu, a u paru sa Kanađaninom Vasekom Pospišilom je izgubio u prvom kolu turnira u Adelejdu.

Đoković će naredne noći početi takmičenje u pojedinačnoj konkurenciji, a prvi rival će mu biti Francuz Konstant Lestjen.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nbg

02.01.2023 14:30

A zašto ne bi? Zabranili smo joj da dolazi u Srbiju, dakle ovo tržište je za nju zatvoreno i ona se okreće crnogorskom. Priča mi prijatelj da se više ne može zamisliti crnogorska svadba, pa ni rođendan imućnijih, bez nje. Radi i zarađuje više nego ikada. Država ne bi trebala da se meša, nego da prepusti tržištu ko će pevati u Srbiji.