UMOR JE NEIZBEŽAN Ana Ivanović iskreno progovorila o roditeljstvu
Foto: Printscreen/Tviter

Ivanovićeva se sada osvrnula na svoj život, kako poslovni tako i porodični gde uživa u ulozi majke dva dečaka. 

- Zaista uživam u ulozi majke i vremenu provedenom sa dečacima. Trenuci sa njima su neprocenjivi i divno je gledati ih kako otkrivaju svet- kaže Ana i dodaje:

- Naravno, umor je neizbežan, naročito kada me stigne posle neprospavanih noći. Sve se to zaboravi kada mi se oni nasmeju ili kažu nešto što me oduševi. Takođe, verovatno mi izdržljivost koju sam stekla zahvaljujući dugogodišnjem bavljenju sportom pomaže da prevaziđem sve napore. 

ŠPANAC BRUTALNO ISKREN Nadalove reči odjeknule teniskim svetom, šta će na to reći Novakovi navijači?

Nekadašnja srpska teniserka udata je za nemačku fudbalsku legendu Bastijana Švajnštajgera i oličenje su harmonije u svakom smislu. Iako su oboje bili vrhunski sportisti, deca još uvek nisu pokazala sklonost prema nekom određenom sportu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

- Dečaci su vrlo aktivni, ali još ne pokazuju preterano interesovanje za neki poseban sport. Naučili su da plivaju i skijaju jer im je zabavno. No, za sada je to sve - ističe Ana i otkriva kako izgleda jedan njen dan: 

- Vreme kada su dečaci u vrtiću koristim da se posvetim sebi. Redovno vežbam, obavljam poslovne obaveze. Kada je o opuštanju reč, najviše uživam u čitanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Na pitanje da li joj nedostaje tenis i da li je nekad zažalila što je rano otišla u penziju, Ivanovićeva odgovara: 

- Ponekad mi nedostaju takmičenja na najvećim turnirima. Međutim, nikada nisam zažalila što sam rano izašla iz sveta profesionalnog sporta. Jednostavno, osetila sam da je pravi trenutak, posle toga su se desile neke divne stvari u mom životu.

Ana je nedavno pokrenula i svoju kozmetičku liniju proizvoda za koju je, kako kaže dobila ideju jer je stalno izložena suncu kao i zbog svog stila života. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

- Ideja se javila kao rezultat lične potrebe da pronađem proizvode za negu koji će biti prirodni i efikasni i koji će, pre svega, ispuniti moja očekivanja. Dugo sam imala problem jer nisam mogla da nađem adekvatnu kozmetiku za sebe. S druge strane, kolekcija se uklapa u moj način života i vrednosti koje negujem i koje prenosim na svoju decu, a zasnivaju se upravo na ponalaženju sklada sa prirodom- zaključuje Ana za “Hello”.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading