LICEMER NADAL Španski teniser ponovo pokazao dvoličnost i razbesneo Novakove navijače
Tanjug/Ap

 

Jedan od najboljih tenisera svih vremena, Španac Rafael Nadal, nije stao u odbranu Novaka Đokovića početkom godine kada je deportovan iz Asutralije.

Tada je, naime, „bik sa Majorke“ na pitanje kako komentariše frku koja se digla oko vakcinacije, vize i svega što je pratilo političku lakrdiju u Melburnu, rekao da su „pravila pravila i da ih svi moraju poštovati“.

Novakovi navijači tada su žestoko osudili tenisera iz Manakora, ali ruku na srce, imao je pravo da to kaže, iako bi bilo kolegijalno da je stao u zaštitu svog rivala.

Ne bi to bio neki veliki problem, niti je zaslužilo preterano oštru kritiku, da Španac devet meseci kasnije nije pokazao koliki je licemer.

LICEMER NADAL Španski teniser ponovo pokazao dvoličnost i razbesneo Novakove navijače

Tanjug/Ap

 

Nadal se trenutno nalazi u Čileu, gde učestvuje na egzibicionom turniru zajedno sa Kasperom Rudom. I tamo je, naravno, Svetsko prvenstvo u Kataru bila glavna tema, pa je tako novinare zanimalo Rafino mišljenje o zabrani nošenja kapitenske trake u duginim bojama koju je objavila FIFA.

- Svi učesnici Svetskog prvenstva trebalo bi da imaju slobodu izražavanja – odgovorio je Nadal.

Da podsetimo velikog asa, i Novak Đoković je imao pravo da se izjasni po pitanju vakcinacije, što je on kao slobodoumni čovek i uradio, ali je onda prošao kroz pakao u režiji besnih australijskih političara i tek poneki kolega stao je u njegovu odbranu.

Poneki, ali ne i dvolični Nadal.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading