DA SE SMRZNEŠ Novak otkrio svoje ciljeve, poruka za sve je BRUTALNA
AP Photo/Antonio Calanni

 

- Što se tiče planova za narednu sezonu, veoma dobro znam šta mi je cilj, a znate ga i vi. Između ostalog, tamo sam devet puta osvajao titulu. Osećam se odlično, pripremiću se najbolje što mogu i pokušati da otpočnem sezonu u Australiji na način koji je važio za veći deo moje karijere, pa ćemo onda videti šta ide posle - rekao je Novak a prenosi "Kurir".

ĐOKOVIĆEVA SEZONA STALA U DVE SLIKE Počelo je petodnevnim pritvorom u Australiji, završilo se "Novakovim riternom" u lice lažnoj eliti (FOTO)

Sada je vreme za odmor.

- Radujem se odmoru u narednih nekoliko nedelja, ali ni za to neću imati puno vremena jer bi već uskoro trebalo da počnem pripreme za Australiju. Sjajna je vest da sada znam da ću tamo nastupati. Veoma mi odgovara i uvek sam nastojao da imam jasnoću u svom rasporedu, da znam gde i šta igram, jer se na taj način bolje pripremam za naredne turnire i sezonu uopšte.

ĐOKOVIĆI OBELEŽILI KRSNU SLAVU Patrijarh Porfirije gost Novaka dan nakon osvajanja titule u Torinu (VIDEO)

Sada je sve odlučeno ranije, ali prošle sezone nije bilo tako.

- Nažalost, tu izvesnost nisam mogao da imam tokom ove sezone u više navrata - jer sam u velikoj neizvesnosti dosta čekao informacije o tome da li ću moći da nastupam na turnirima u Australiji i Americi. Srećom, sada toga nema, barem kada je Australija u pitanju - zaključio je Novak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading