PODRŠKA ZLATA VREDNA Novak bio na izmaku snage, a onda je čuo ove reči malog Stefana, pa srušio velikog rivala (VIDEO)
AP Photo/Antonio Calanni

Najbolji srpski sportista Novak Đoković uspeo je da savlada Danila Medvedeva (2:1) u trećem kolu grupne faze poslednjeg turnira u sezoni, pa se uz maksimalan učinak plasirao u polufinale. Ipak, posao protiv Rusa nije bio nimalo lak - Đoković je morao da igra taj-brejk u trećem setu, nakon mnogo napornih poena. 

NOVAK BESPREKORAN U TORINU Đoković dobio i treći meč u grupi, pobedio Medvedeva posle trilera od tri sata i u velikom stilu najavio polufinale protiv Frica

U jednom trenutku su kamere uhvatile kako se Novak Đoković trese na klupi između gemova! Njemu je drhtala desna ruka, ali je i pored toga imao snage da završi susret. Sigurno su na to uticale i reči njegove omiljene podrške - sina Stefana, čiji se glas čuje na snimku! "Ajde, tata!", uzviknuo je naslednik najboljeg tenisera svih vremena i dao Novaku dodatan motiv za finiš trećeg meča na turniru. 

Podsećamo, Novak Đoković će u subotu protiv Tejlora Frica igrati polufinale poslednjeg turnira u sezoni. Američki teniser u taj meč će ući nakon više vremena za odmor, ali je pitanje da li je iko favorit protiv Novaka Đokovića kada igra u formi koja ga krasi poslednjih nedelja. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ivan Zgrozeni

19.11.2022 05:46

Ko je bolji? Federer ili Djokovic? Za sada je Federer u vodjstvu. Ima cetvoro a Djokovic samo dvoje dece.