NOVAK NEĆE IGRATI U AUSTRALIJI Amerikanac opleo po Đokoviću
EPA

Čuveni američki teniski novinar Pit Bodo ne veruje da će Novak Đoković igrati naredne godine na prvom grend slemu u sezoni.

Novak je trenutno u Torinu gde će igrati na Završnom mastersu, a već se krenulo sa pričama o njegovom (ne)učešću na Australijan openu.

Đoković je, iz svima poznatih razloga, deportovan iz Australije početkom godine i izrečena mu je zabrana ulaska u zemlju koja traje sve do 2025. godine, ali je moguće da se donese odluka prema kojoj bi ova zabrana bila ukinuta.

O tome je Patrik Mekinro razgovarao sa teniskim novinarom Pitom Bodom, koji smatra da Novaku neće biti dozvoljeno da nastupi na Australijan openu.

- Sada bih rekao da neće igrati, jer su Australijanci rešili da podvuki liniju u njegovom slučaju i da se drže toga. Ako bi rešili da ga puste ne bi to smeo da bude izuzetak vezan samo za njega, već bi morala da se promene kompletna pravila za sve u sličnoj situaciji. A vlade velikih zemalja ne zanima da li ste vi poznati teniser - rekao je Bode. 

EPA

 

 

Patrik Mekinro se takođe oglasio i istakao da se ne slaže sa svojim gostom. Legendarni Amerikanac već godinama brani Novaka, a sada je takođe bio na strani Srbina.

- Ovo je zapravo individualna odluka, jer su samo njega izbacili iz zemlje. Sada, ako niste vakcinisani, možete da uđete u državu i pravila su se potpuno promenila. Sa te tačke gledište Novak bi trebalo da uđe u zemlju. Ipak ima tu trogodišnju zabranu, ali zbog tenisa kao sporta nadam se da će ga pustiti da igra - iskren je bio Mekinro.

Australijan open se naredne godine igra od 16. do 29. januara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (4)

Loading
Djoka

11.11.2022 22:55

Ako osvoji Torino ne igra u Australiji. Svima jasno , smanjiti broj GS na kojima igra.

Vesna

12.11.2022 09:03

Kad bi samo "dozvolili" da igra, al bi Novak opleo po svima vama! Zato mu i ne daju da igra jer znaju da pored njega mnogi nemaju sanse. A i da ga psihicki ubiju u pojam. Sami tvrd je orah nas Nole, mentalno jaci od svih onih koji rade protiv njega. A istorija pise redove, belezi i sve nepravde. Dao gospod da se sve vrati! Dobro za dobro, zlo za zlo. Nole, volimo te!

Milan

12.11.2022 09:42

Ovi "kenguri"u ljudskom obliku koji su postali ukravši zemlju Aboridjanima naselivši je robijašima,banditima,lopovima ,mogu,ako lepo zamole Đokovića da ga poljube u dupe

Don

12.12.2022 00:25

"Čuveni američki teniski novinar Pit Bodo"? Bas mnogo cuven, Pit Bodo, Pit Bul ili kako vec...