NOVAK NEĆE IGRATI U AUSTRALIJI Amerikanac opleo po Đokoviću
EPA

Čuveni američki teniski novinar Pit Bodo ne veruje da će Novak Đoković igrati naredne godine na prvom grend slemu u sezoni.

Novak je trenutno u Torinu gde će igrati na Završnom mastersu, a već se krenulo sa pričama o njegovom (ne)učešću na Australijan openu.

Đoković je, iz svima poznatih razloga, deportovan iz Australije početkom godine i izrečena mu je zabrana ulaska u zemlju koja traje sve do 2025. godine, ali je moguće da se donese odluka prema kojoj bi ova zabrana bila ukinuta.

O tome je Patrik Mekinro razgovarao sa teniskim novinarom Pitom Bodom, koji smatra da Novaku neće biti dozvoljeno da nastupi na Australijan openu.

- Sada bih rekao da neće igrati, jer su Australijanci rešili da podvuki liniju u njegovom slučaju i da se drže toga. Ako bi rešili da ga puste ne bi to smeo da bude izuzetak vezan samo za njega, već bi morala da se promene kompletna pravila za sve u sličnoj situaciji. A vlade velikih zemalja ne zanima da li ste vi poznati teniser - rekao je Bode. 

NOVAK NEĆE IGRATI U AUSTRALIJI Amerikanac opleo po Đokoviću

EPA

 

 

Patrik Mekinro se takođe oglasio i istakao da se ne slaže sa svojim gostom. Legendarni Amerikanac već godinama brani Novaka, a sada je takođe bio na strani Srbina.

- Ovo je zapravo individualna odluka, jer su samo njega izbacili iz zemlje. Sada, ako niste vakcinisani, možete da uđete u državu i pravila su se potpuno promenila. Sa te tačke gledište Novak bi trebalo da uđe u zemlju. Ipak ima tu trogodišnju zabranu, ali zbog tenisa kao sporta nadam se da će ga pustiti da igra - iskren je bio Mekinro.

Australijan open se naredne godine igra od 16. do 29. januara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Djoka

11.11.2022 22:55

Ako osvoji Torino ne igra u Australiji. Svima jasno , smanjiti broj GS na kojima igra.

Vesna

12.11.2022 09:03

Kad bi samo "dozvolili" da igra, al bi Novak opleo po svima vama! Zato mu i ne daju da igra jer znaju da pored njega mnogi nemaju sanse. A i da ga psihicki ubiju u pojam. Sami tvrd je orah nas Nole, mentalno jaci od svih onih koji rade protiv njega. A istorija pise redove, belezi i sve nepravde. Dao gospod da se sve vrati! Dobro za dobro, zlo za zlo. Nole, volimo te!

Milan

12.11.2022 09:42

Ovi "kenguri"u ljudskom obliku koji su postali ukravši zemlju Aboridjanima naselivši je robijašima,banditima,lopovima ,mogu,ako lepo zamole Đokovića da ga poljube u dupe

Don

12.12.2022 00:25

"Čuveni američki teniski novinar Pit Bodo"? Bas mnogo cuven, Pit Bodo, Pit Bul ili kako vec...