SVE PUCA OD LUKSUZA Pogledajte unutrašnjost Đokovićeve vile na Marbelji: Od spa centra do sobe za bilijar (VIDEO)
Foto: Profimedia/Profimedia/Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena pre par godina pazarili su luksuznu vilu na Marbelji gde uglavnom provode slobodno vreme. Nekada je u centru pažnje bio Monako, ali je bračni par odlučio da se sa decom preseli na novu lokaciju.

Ova kuća ima sve: bazen, ogromnu teretanu, teniski teren, devet spavaćih soba, osam kupatila, igraonicu, impresivnu dnevnu sobu, prelepu baštu sa pogledom na more... Nadalje, vila poseduje bioskopsku salu, spa-centar, unutrašnji bazen, prostoriju za bilijar i rekreaciju...

Novak je istu vilu prvobitno iznajmljivao za 10.000 evra nedeljno, da bi na kraju odlučio da mu se više isplati da je kupi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dina

08.11.2022 17:31

Sve prelepo, otmeno i na nivou. Čestitke Đokoviću , najbolji je i što je najvažnije jedan je častan i pošten čovek i sve što ima, pošteno je svojim nesebičnim zalaganjem, zaradio Svaka ti čast dragi Novače. I tvojoj Jeleni , dobroj j i skromnoj osobi, čestitke na svemu od srca.

Pribi

08.11.2022 18:33

@Dina - CIrkuzant, obogatio se od nasih para. Dok nas zamlacuje svojim pobedama i predstavlja ih kao nase pobede, narod leba nema da jede.