NOVAK ĆE PONOVO SVE ŠOKIRATI Ivanišević otkrio Đokovićev plan, pa progovorio i o Australijan openu
EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Iako je silom prilika Novak Đoković posle Vimbldona napravio novu pauzu, kada se vratio na teren dokazao je da je bez premca osvojivši turnire u Tel Avivu i Astani. Tako je Srbin ostvario primarni cilj i obezbedio učešće na Završnom mastersu u Torinu koji je na programu od 13. do 20. novembra.

Novakov trener Goran Ivanišević nije bio u Astani, a sada je za hrvatske "Sportske novosti" otkrio koji su planovi srpskog tenisera.

- Igrao je briljantno, pogotovo u Astani. Kao da uopšte nije pauzirao, a nije ga bilo na turnirima još od Vimbldona. Sve što je u vezi sa nekakvim rekordima, Novaku je zanimljivo. Ostaje pitanje koliko će igrati i koliko će sve to da traje, ali u kakvom je sad trenutku siguran sam da bi mogao i na te rekorde da juriša. Uvek je bio fizički spreman, to nikada nije bio problem i ako tako ostane, uveren sam da bi još tri godine mogao ostati na vrhu ili pri vrhu i boriti se za sve naslove - rekao je Ivanišević, i to na pomen toga da Novak Đoković koji je osvojio 90. titulu, može da dođe i do trocifrenog broja pehara koje imaju samo Rodžer Federer (103) i Džimi Konors (109).

Prvobitan plan bio je da Đoković pre Torina igra na mastersu u Parizu, ali...

- Jasno je da će igrati u Torinu, a ostaje pitanje hoće li pre toga ići u Pariz.

Hoće li zaigrati na Australijan openu?

- Kako se ništa nije promenilo u njegovim razmišljanjima o vakcini, treba videti što će i kako odlučiti Australijanci - zaključio je Ivanišević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading