SRAMOTAN KOMENTAR Poznata političarka pljuje Novaka, traži da ne uđe u Australiju: Da ga pustimo zbog miliona?
Tanjug/Ap

Posle cele drame i deportacije, nije do kraja jasno da li će Nole igrati na Australijan openu.

Srpskom teniseru je zabranjeno da uđe u Australiju do 2025. godine, ali postoji mogućnost da mu vlada u Kanberi ukine tu zabranu.


Australija je u julu ukinula pravilo prema kojem se od međunarodnih putnika traži da obelodane svoj vakcinacioni status, a Ðoković je rekao da se nada "pozitivnim vestima" povodom njegove želje da igra na sledećem Australijan openu.

Ipak, traže da se Novaku ne pomogne. Đoković nije komentarisao izjavu Endrjus, a ministarstvo unutrašnjih poslova Australije ponovilo je da ne komentariše pojedinačne slučajeve. 

POSLE DVE VEZANE TITULE Izašla je nova ATP lista, Nole još uvek oseća posledic krađe

Bivša ministarka policije je rekla da bi ukidanje zabrane Ðokoviću bio "šamar u lice onima koji su uradili pravu stvar i vakcinisali se".

- Zašto bi se Ðokoviću dozvolilo da se vrati u zemlju? Samo zato što je visoko rangirani teniser sa milionima dolara? Ne bi smelo da za njega važi jedno pravilo, a drugo pravilo za ostale - dodala je Endrjus.

POKUŠAVAJU SVE DA SAKRIJU Ovo je dokaz da je Đoković najbolji svih vremena, Nadal i Federer će pući od muke

- Onda bi se pojavili drugi ljudi u sličnim okolnostima kojima su vize ukinute. Dakle, ako Imigraciono sada odluči da napravi izuzetak za Ðokovića, postavlja se pitanje - šta će da urade za ostale koji su u sličnoj situaciji -  rekla je ona za radio "Ej-Bi-Si".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading