SLAVNI FRANCUSKI PISAC UDARIO JAKO Đoković je predstavljen kao MASOVNI UBICA
Tanjug/Ap

On je veliki ljubitelj lika i dela slavnog tenisera. Beson smatra da su strani mediji od Đokovića napravili masovnog ubicu.

- Iz kojeg je straha, gađenja i besa izvukao to odbijanje zbog kojeg je nedeljama bio na lošem glasu u svim sportskim nacijama. On, koji želi da bude voljen, uz sebe ima samo srpsku štampu. Srbin, "bed boj", proizveden je u masovnog ubicu  -  piše Beson.

NESTVARNO Zbog poteza ovog mališana i Novak je ostao u potpunom šoku, izraz lica sve govori (VIDEO)

Beson je rođen u braku Francuza i Hrvatice, dok mu je očuh Srbin, odakle i njegovo odlično poznavanje balkanskog prostora.

- Australijanci su Novaka posramili, lišili slobode, izgnali. To su predebeli, usamljeni ljudi koji mrgodno lutaju po barovima. O skromnosti Srba ništa ne znaju svetski mediji koji ih predstavljaju kao likove iz Kusturičinih filmova, grupu pijanih trubača. Zameraju Novaku i njegovoj ženi Jeleni sve što kod drugih parova slave - veganstvo i naturopatiju, a nazivaju ih bizarnim sektašima. On se izjašnjava kao pravoslavac, što je njegova greška. Svako ima pravo da veruje u Hrista, ali kada to dolazi od milionera i još Srbina, javno mnjenje smatra da tu nisu čista posla - objasnio je Beson a prenosi Informer.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading