PORAZ VEĆ NA STARTU Đere nije imao šanse protiv Rubljova na turniru u Nur-Sultanu
EPA-EFE/BIEL ALINO

Đereu nikako ne leži Rubljov. Posebno ne ove godine. Ovo im je bio treći susret u 2022. i sva tri puta slavio je Ruski teniser.

Imao je Đere svojih šansi. U prvom redu u sedmom gemu, kada je na servis Rubljiva stekao tri vezane brejk lopte. Međutim, Rus je dobio pet vezanih poena i spasao se. Još jednom je srpski teniser morao na teži način da nauči da se ovakve prilike moraju iskoristiti jer onda sledi surova kazna.

FRANCUSKINJA ODLEPILA ZBOG NOLETA Kad je shvatila da je jedina uz Novaka, poludela je od sreće (FOTO)

A ona je bila najsurovija moguća. Prvi brejk loptu koju je stekao Rubljov je iskoristio, a kako je to bila ujedno i set lopta, došao je do vođstva. U drugom setu je odmah na startu napravio brejk, koji je čuvao do kraja i tako zabeležio novu pobedu.

Sada je u međusobnom skoru 4:1 za Rubljova, a jedinu pobedu Đere je zabeležio još 2016. Naredni rival Rubljovu je Žižen Žang, koji je u tri seta posle preokreta savladao Karaceva 4:6, 6:4, 6:1.

Ostali rezultati: Van de Zandshulp – Žukajev 2:0 (6:1, 6:1), Manarino – Vavrinka 2:1 (1:6, 6:2, 6:3), Ćerundolo – Hurkač 0:2 (2:6, 6:7), Ože-Alijasim – Bautista Agut 0:2 (4:6, 6:7). 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading