NAVRATILOVA PONOVO U CENTRU PAŽNJE Opet je imala šta da kaže za Novaka, evo šta je u pitanju
Printscreen

Navratilova neretko kritikuje srpskog tenisera, najviše zbog odluke da se ne vakciniše.

Mnogi koji su inicijalno imali negativan stav o Novaku – što u poslednjih nekoliko godina, što od početka karijere – mišljenje su promenili. Ali, ne i jedna od najuspešnijih teniserki svih vremena.  

Ona je na Tviteru ušla u raspravu sa jednim navijačem, pa je pokušala da objasni šta je mislila jednom prethodnom izjavom o Novaku.

-Nikada nisam rekla da samo Srbi navijaju za njega. Rekla sam da se Novak ne oseća kao gostujući tim samo kada igra u Srbiji - napisala je nekadašnja Čehoslovakinja, a sada Amerikanka.

Na osnovu tih komentara navijači su krenuli u debate, a jednom nije bilo jasno zašto je Navratilova "promenila svoje mišljenje o Novaku", posebno zato što bi ona trebalo da zna "šta u očima establišmenta znači doći iz istočne zemlje". 

SADA JE SVE POZNATO Evo kada će Đoković izaći na teren u Tel Avivu

Osvajačica 59 Grend slem titula je i na to odgovorila.

-Nisam promenila stav o Novaku uopšte. Saglasna sam sa njim što se tiče većine stvari, ali u potpunosti nisam oko jedne. Šta još imaš za mene? - odbrusila je Navratilova.

Isti navijač je nastavio raspravu navevši da je Navratilova "bila preoštra" prema čoveku koji je samo birao šta će uneti u svoje telo.

-Raditi to je skroz u redu, ali ne možeš da namećeš to na celu jednu zemlju, ne funkcionišu stvari tako - podvukla je Navratilova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lara

29.09.2022 11:55

Ona mora da se pojavljuje jer je zaboravljena pa da bi stekla ponovo tu svoju zaboravljenost ona mora da se pojavljuje u medijima, samo će tako opstati u javnosti!!!!!!