SRPKINJA SE OGLASILA Ana Ivanović poslala poruku Rodžeru Federeru (FOTO)
EPA

 

Čuveni švajcarski teniser Rodžer Federer porazom je završio veličanstvenu igračku karijeru, pošto je večeras u dublu sa Rafaelom Nadalom, na Lejver kupu u Londonu, poražen od Amerikanaca Frensisa Tijafoa i Džeka Soka 4:6, 7:6 (7:2), 11:9.


Meč je trajao više od dva sata, Federer je imao servis za meč u odlučujućem taj-brejku, ali nije uspeo da osvoji poen, da bi na kraju meč odlučio "specijalista za dubl" Sok.

Na kraju, osvajač 20 gren slem titula, ukupno 105 titula, jedan od najboljih igrača u istoriji tenisa nije mogao da sakrije suze i ispraćen je ovacijama sa tribinima, ali i brojnih legendi, među kojima je i Novak Ðoković.

Nedugo nakon oproštaja, oglasila se i nekada najbolja srpska teniserka Ana Ivanović koja se zahvalila Federeru za sve što je učinio za tenis.

- Prava teniska legenda! Hvala ti, Rodžere za sve što si učinio za tenis. Uvek si bio i uvek ćeš biti idol mnogima kako an profesionalnom, tako i na privatnom planu. Čestitam ti na tvojoj sjajnoj karijeri i želim ti sve najbolje u budućnosti - napisala je Ana na Tviteru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading