MEDVEDEV POHVALIO IGRE MLADOG ŠPANCA Biti broj jedan je isto kao da osvojite grend slem
EPA-EFE/BRIAN HIRSCHFELD

-Alkaraz je najmlađi broj jedan na svetu u istoriji. To mnogo govori, jer u istoriji tenisa bilo je mnogo velikih šampiona. To što radi od početka karijere je prava ludnica. Momak ima 19 godina, a pokazuje neverovatan nivo tenisa. I on to zna. Čestitam Karlosu. Stvarno mi se dopada, jer je dobar momak i često se čujemo. Nisam imao priliku lično da mu čestitam, ali ću to učiniti u bliskoj budućnosti", rekao je Medvedev.

Alkaraz je preuzeo prvo mesto na ATP listi od Medvedeva.

-Biti broj jedan na svetu bio je više san nego ambicija. Do svoje 22-23 godine nisam razmišljao o prvom mestu. Video sam te momke, Federera, Nadala, Ðokovića i rekao sam sebi: Ovo nije za mene - rekao je ruski teniser.

MEDVEDEV POHVALIO IGRE MLADOG ŠPANCA Biti broj jedan je isto kao da osvojite grend slem

EPA-EFE/JASON SZENES

 

SVI SU ČEKALI DA SE RODŽER PONOVO OGLASI Federer se obratio još jednom javnosti, navijači Švajcarca u neverici


Medvedev je istakao da je prvo mesto na ATP listi kao osvajanje grend slema.

-Kad sam osvojio svoj prvi grend slem u Njujorku nisam bio toliko daleko od Ðokovića. Biti broj jedan je kao da osvojite grend slem trofej. To je ono što ste učinili i to vam niko ne može oduzeti. Osvojio sam Ju-Es open, imam trofej u svojoj kući i ostaće tamo zauvek, ako ga neko ne ukrade. Isti je slučaj i sa prvim mestom na ATP listi - zaključio je Medvedev, koji je trenutno četvrti teniser sveta. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading