BRITANCA POGODILA VEST O POVLAČENJU FEDERERA Pitanje je koliko će Rodžer moći da igra u Londonu
EPA/TOBY MELVILLE

Švajcarac je najavio povlačenje iz profesionalnog tenisa posle Lejver kupa na kom će nastupiti u Timu Evrope sa Marijem, najboljim srpskim teniserom Novakom Ðokovićem i Špancem Rafaelom Nadalom.

-Više ću razgovarati sa njim. Siguran sam da dolazi na Lejver kup, ali ne znam koliko će moći da igra. Možda mi se ukaže prilika da delim teren sa njim u dublu, ili tako nešto, i to bi bilo zaista posebno. Ali kao što sam rekao, ne znam koliko će moći da igra - izjavio je Mari, a preneo Independent.

VILANDER GOVORIO O FEDEREROVOJ PENZIJI, PA SPOMENUO NOVAKA, Đoković dobro treba da čuje ove reči

 

BRITANCA POGODILA VEST O POVLAČENJU FEDERERA Pitanje je koliko će Rodžer moći da igra u Londonu

EPA/ANDY RAIN

 

Osvajač tri grend slema istakao je da je imao sreću da u prošlosti deli teren sa Federerom.

-On je neverovatan igrač. Imao sam sreću da se takmičim protiv njega u nekim najvećim mečevima, na najvećim turnirima i pozornicama širom sveta. To u tom trenutku nisam toliko cenio, ali kad pogledam unazad, to je nestvarno. Neverovatno je šta su Rafa i Novak uradili, takođe. Ali da, ovo je tužan dan za sport. Imao je nestvarnu, dugogodišnju karijeru i sve to što je uradio - rekao je Mari i dodao:

-Sećam se Australijan opena 2018. godine, možda grešim, kad se vratio posle operacije kolena i svega ostalog i bilo je stvarno neverovatno na koji način je igrao iu vodio sebe. I mislim da su ga svi igrači poštovali zbog toga.

Rodžer Federer i Endi Mari sastali su se 25 puta, a Švajcarac je slavio u 14 duela.

Federer je u karijeri osvojio 103 trofeja, od čega 20 na grend slemovima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading