US OPEN DESETI DAN Istorijsko četvrtfinale, poznati svi parovi polufinala
EPA/Tanjug/AP

Večeras i tokom noći po našem vremenu očekuju nas mečevi četvrtfinala u muškoj i ženskoj konkurenciji na US Openu! 

Grend slem polako ulazi u završnu fazu, a do kraja nedelje ćemo saznati ko će biti novi šampion Njujorka, s obzirom da je branilac titule Danil Medvedev ispao u osmini finala! 

DESETI DAN: 

09.30 - Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se jutros u polufinale US opena savladavši posle teniskog trilera Italijana Janika Sinera sa 6:3, 6:7 (9), 6:7 (0), 7:5, 6:3.

Meč na stadionu "Artur Eš" u Njujorku trajao je pet sati i 15 minuta, a mogao je da bude kraći za najmanje sat vremena da je Siner u 10. gemu četvrtog seta iskoristio meč loptu na svoj servis pri vođstvu od 5:4.

23.20 - Njegov protivnik u polufinalu biće bolji iz meča Janik Siner - Karlos Alkaraz.

 

 

23.00 - Amerikanac Frensis Tijafo plasirao se u polufinale US Opena! Više o tome pročitajte OVDE!

20.30 - U polufinale su se plasirali Hačanov i Rud, dok se trenutno igra meč četvrtfinala između Rubljova i Tijafoa, a noćas ne pre 02.30 će se igrati i poslednji meč četvrtfinala u muškom singlu između Sinera i Alkaraza.

19.30 - Beloruskinja Arina Sabalenka plasirala se u polufinale pobedom nad Pliškovom sa 2:0. Tamo je čeka okršaj protiv bolje iz meča Svjatek - Pegula koji se igra večeras od 01.00 iza ponoći. 

18.25 - Govorio je Mats Vilander o eliminaciji Rafaela Nadala od Nika Kirjosa u četvrtfinalu US Opena. Više o tome, pročitajte OVDE. 

18.00 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen US Openu! Uz Alo.rs pratite najnovija dešavanja iz Njujorka i saznajte ko će se još plasirati u polufinale! 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading