MEDVEDEV POTPUNO POGUBIO ŽIVCE Ako to još jednom urade, neću više da igram
EPA-EFE/BRIAN HIRSCHFELD

US open je doneo novo veliko iznenađenje u muškom singlu, pošto je branilac trofeja i najbolji teniser sveta Danil Medvedev doživeo poraz od Nika Kirjosa. Ali ni ovaj meč nije mogao da prođe bez dramatičnih trenutaka koji su se ticali stvari oko terena. 

Medvedev je pred početak drugog seta zapretio da će napustiti teren zbog ponašanja članova u loži australijskog tenisera! 

Kirjos je savladao Rusa 3:1 u setovima za ukupan skor 4:1 u međusobnim duelima, i tako potvrdio da je prava noćna mora za Medvedeva. Zbog toga će Medvedev od narednog ponedeljka ostati bez prvog mesta na ATP listi, ali vrlo je zanimljivo šta se dešavalo u Njujorku u toku meča.

PORODIČNA IDILA Jelena Đoković pokazala slike sa ćerkinog rođendana (FOTO)

MEDVEDEV POTPUNO POGUBIO ŽIVCE Ako to još jednom urade, neću više da igram

EPA-EFE/JASON SZENES

 

Medvedev je prvi set izgubio posle velike drame u taj-brejku, kada je bilo 13:11 za Kirjosa. Australijanac je potom zatražio pauzu za toalet u trajanju od pet minuta, a za to vreme, Medvedev je verbalno napao sudiju zbog ranijih dešavanja.

-Oni to ne mogu da urade. Ako to urade drugi put neću igrati dok neko ne izađe. Upravo sam vam rekao da neću igrati ako to urade drugi put, jer ne mogu to da rade na moj servis. Oni su u loži profesionalnog tenisera. Još jednom ako to urade na moj servis, ja neću više da igram - vikao je Medvedev, ali nije bilo jasno šta je tačno bilo u pitanju, prenosi britanski "Ekspres".

Pretpostavlja se da je Rusu smetalo dobacivanje ili pravljenje buke u trenucima u kojima bi ga ometali na terenu. Moguće je i da se radilo o "koučingu", slanju saveta za Kirjosa, ali i dalje ostaje nepoznato šta se tačno desilo.

Inače, u Kirjosovom boksu na ovom meču su bili njegov otac, prijatelji koji putuju s njim, australijski teniser i Nikov prijatelj Tanasi Kokinakis, ali i devojka Kostin Haci za koju mnogi govore da je najzaslužnija za preporod Kirjosa. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading