US OPEN SEDMI DAN Ispao šampion US Opena, Novak zabrinuo naciju, muškarac sa pištoljem hteo da uđe na turnir
EPA/Tanjug/AP

Poslednji grend slem u sezoni ulazi u završnicu i mečevi su sve zanimljiviji. Tako je bilo i sedmog dana turnira u Njujorku, a najveća senzacija je ispadanje šampiona Medvedeva od Nika Kirjosa! Budite i danas sa nama uz portal alo.rs i pratite uživo osmi dan grend slema u Njujorku!

07.04 - Ispao šampion US Opena! Kakav meč Nika Kirjosa i branioca titule Danila Medvedeva!  Australijanac je posle 176 minuta igre eliminisao najboljeg igrača sveta, i branioca pehara u Njujorku, Danila Medvedeva, 7:6 (11), 3:6, 6:3, 6:2. 

21.36 - Kasper Rud je naredni teniser koji prolazi u četvrtfinale. Norvežanin je bio bolji od Korentina Moutea sa 3:1.

20.55 - Prva vest vredna pažnje posle dužeg vremena. Mateo Beretini se posle preokreta plasirao u četvrtfinale US opena pobedom nad Davidovič Fokinom sa 3:2!

13.52 - Novaku zavijena ruka. Da li je reč o povredi? Više o tome pročitajte OVDE.

12.20 - Jedan od najboljih dubl tenisera svih vremena Majk Brajan, kaže da je za njega najveći u istoriji Rodžer Federer.

11.10 - Sprečena tragedija! Kako mediji tvrde jedan muškarac pokušao da je uđe na turnir sa pištoljem u ruci, prenosi američki "Foks Sport", koji se poziva na "Njujork Post".

Opširnije pročitajte OVDE.

10.55 - Derbi dana igraju Nik Kirjos i Danil Medvedev. Taj meč je na programu u jedan sat iza ponoći po našem vremenu.

10.48 - Nadal je posle pobede nad Gaskeom govorio o rivalstvu sa Novakom Đokovićem i Rodžerom Federerom. Više o tome pročitajte OVDE.

10.46 - Šta se sve dešavalo prethodnog dana pročitajte OVDE.

10.45 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen sedmom danu US opena. Uz alo.rs pratite sva dešavanja iz Njujorka.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading