NOVAK I DALJE U CENTRU PAŽNJE Britanska novinarka objavila fotografiju i komentar podrške Đokoviću, a prozivku na račun US Opena (FOTO)
FOTO TANJUG/ FOTO STA/ ANZE MALOVRH/ bg

Iako ne igra, Novak je i dalje u centru pažnje, kako kod dežurnih kritičara kojima ne može da promakne ni dan a da ne ispale otrovnu strelicu u pravcu srpskog tenisera, tako i kod onih koji ga brane i žale što neće igrati u Njujorku

Poslednja u nizu onih koji su se oglasili po pitanju Đokovićevog neigranja je britanska novinarka Sofi Korkoran, koja je objavila fotografiju i komentar podrške vezan za Novaka.

"Oh, pitam se zašto nisu hteli da Đoković igra... Ne mogu da shvatim zašto", napisala je Korkoran i uz to objavila fotografiju na kojoj se vidi reklama proizvođača vakcine Moderna.

 

Naime, jedan od glavnih sponzora turnira je "Moderna", farmaceutski gigant, koji je, između ostalog, nedavno napravio i vakcinu protiv koronavirusa. Aludirala je praktično da je ovaj sponzor izvršio pritisak da se Đoković ne nađe u Sjedinjenim Američkim Državama.

Novak se pre nekoliko dana zahvalio svim fanovima na podršci:

"Nažalost, neću se takmičiti ove godine u Njujorku. Želim svim igračima dobar turnir. Hvala mom #NoleFam-u za svu ljubav, podršku i ohrabrenje. Nastavljam da čuvam formu i optimizam i radujem se novim takmičenjima. Vidimo se uskoro", napisao je Novak pre nekoliko dana.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading