OHRABRENJE ZA "BIKA SA MAJORKE" Mekinro poručio da je Rafu ovo idelana prilika da zasedne na tron (FOTO)
AP Photo/Alberto Pezzali

Nekoliko dana pre početka Ju Es opena, Mekinro je rekao kako se teniseru iz Španije ponovo otvara prilika da zasedne na tron. To bi se desilo prvi put posle januara 2020. godine.

- Iskreno, iznenadio bih se da se Nadal ne vrati na prvo mesto. On ima sve kvalitete da to uradi, uprkos tome što je polovinu sezone 2021. propustio zbog povrede stopala. Rafa je šokirao svet milion puta i zato se i smatra najboljim ili jednim od najboljih ikad - kaže Mekinro.

Bez obzira na to što je Nadala i ove godine mučila povreda - trbušnog mišića, na Indijan Velsu i Vimbldonu - pa je propustio nekoliko meseci tenisa, Amerikanac tvrdi da će sve biti kako namerava "Bik sa Majorke".

- Ju-Es open je velika prilika za njega. Nije bio u stanju da igra polufinale Vimbldona zbog pucanja mišića abdomena, ali nije mi delovao tako loše u meču protiv Borne Ćorića. Uz sve dužno poštovanje prema turniru u Sinsinatiju, to mu nije bio veliki cilj - zaključio je Mekinro.

Ju-Es open počinje u ponedeljak 29. avgusta, a Nadalu je protivnik na startu Australijanac Rinki Hiđikata. U 3. kolu mu je projektovan Miomir Kecmanović, a u polufinalu Karlos Alkaras.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading