ŽAO IM JE Oglasili se organizatori US opena, evo šta su poručili Đokoviću
EPA

Srpski teniser Novak Đoković i zvanično neće biti deo US opena ovog leta, nakon što je i sam potvrdio da ne putuje u Njujork zbog restrikcija koje su na snazi u Sjedinjem Američkim Državama.

Nedugo nakon njegove poruke oglasili su se i organizatori grend slema i poslali poruku Noletu u nadi da će ga videti 2023. godine.

- Novak Đoković se povukao sa ovogodišnjeg žreba za US Open. Zvanična lista nosioca nije još uvek objavljena zbog žreba. Kako su kvalifikacije u toku, zbog Novakovog povlačenja nastupiće jedan "laki luzer".

- Novak je veliki šampion i na žalost neće moći da se takmiči ove godine. Kako nije u mogućnosti da uđe u zemlju zbog pravila o vakcinaciji federalne vlade koja se tiče onih koji nisu državljani SAD. Očekujemo Novak anazad na US Openu 2023. godine - stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ana

25.08.2022 17:32

znao je sta ga ceka, spreman da prihvati posljedice, pa tako cemo i mi koji ga volimo. sledece godine onda... a i ako ne, Novak je vec GOAT

ISTINA

25.08.2022 18:10

Sve lepo i u rukavicama!Nećete još dugo anglosaksonci drmati planetom,vaše prolazi!!!!

Mery M.

26.08.2022 09:29

Bravo majstore! Nisi dozvolio da te ponižavaju kao u Australiji! Samo slobodan Čovek, sa visokim moralnim standardima, može ovako da se ponaša. Ti si ih već pobedio!