AMERIKANCI PRECRTALI NOVAKA Objava US Opena iznervirala Đokovićeve navijače, da li je to konačna odluka? (FOTO)
EPA

Trenutna situacija nije dobra - Novak Đoković verovatno neće imati pravo nastupa na US openu budući da su organizatori u nedelju objavili kakvi će biti uslovi za sve tenisere. Organizatori su rešeni da prihvate zdravstvene i bezbednosne protokole i time su direktno poručili svima koji dolaze u zemlju da neće moći da uđu bez dokaza o vakcinaciji.  

- U ovom trenutku svi koji imaju karte neće morati da pokažu dokaz da su vakcinisani da bi ušli na US Open. Ipak, ukoliko putujete iz inostranstva, kako biste bili na US Openu, morate da budete vakcinisani prihvatljivom serijom vakcina za kovid da biste putovali u SAD (ovo se odnosi na one koji nisu građani SAD ili imigranti) - stoji u saopštenju.

NOVI PODVIG NOVAKA Srbin ostvario još jedan veliki uspeh, ali Rafa i Rodžer su daleko

Bio je to jasan signal da će Novak Đoković teško na US open, a da u Njujorku niko ne računa ozbiljno na dolazak srpskog tenisera potvrđuje današnja objava organizatora. Naime, zvanična Instagram stranica US opena objavila je sliku kandidata za trofej, a na njoj nema Novaka Đokovića. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by US Open (@usopen)

 

Da stvar bude gora, to nije kraj. Nešto ranije je Eurosport, kao zvanični sportski saradnik US opena takođe objavio spisak kandidata, a navijačima je zapala za oko činjenica da ni tu nema Novaka Đokovića među igračima koji mogu do titule u Njujorku. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurosport (@eurosport)

 

Žreb za US open zakazan je za četvratak, a turnir počinje 29. avgusta, prostora za promene još uvek postoje, ali su sve prilike da Novak Đoković neće imati pravo nastupa u Njujorku. Biće to još jedan udarac za najboljeg tenisera svih vremena budući da ove godine nije mogao da brani čak 10.000 poena na ATP listi! 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading