OGLASIO SE US OPEN Novakovi navijači u neverici: Prevareni smo, ovo je cirkus (FOTO)
EPA

Grend slem u Njujorku US Open, samo što nije! Takmičenje počinje 29. avgusta, a poznato je da nevakcinisani stranci ne mogu da uđu na teritoriju SAD-a, među kojima je i Novak Đoković. 

I dok Noletovi fanovi krickaju nokte i nadaju se da bi ipak Srbina mogli da gledaju u Njujorku, sada se oglasio upravo US Open i izazvao pravu havariju među navijačima jednog od najboljih tenisera ikada. 

Na zvaničnom nalogu US opena na Tviteru objavljena je kratka poruka koja podseća fanove da poslednji grend slem u sezoni počinje za tačno 10 dana.

SEČA FAVORITA Brutalan meč Norija i Alkaraza, Britanac u polufinalu Sinsinatija (VIDEO)

Iz US opena su želeli da podsete na približavanje turnira, a dobili su seriju komentara u kojem fanovi traže da Novaka Đokovića puste da učestvuje u Njujorku. 

-US open bez Đokovića je kao svadba bez mladoženje - stajao je jedan komentar, dok su mnogi komentari imali i oznaku - pustite Novaka da igra.

-Zašto ne vodite kampanju za Novaka da nastupi? Ne postoji medicinski razlog zašto se ne bi takmičio. Trebalo bi da se konsultujete sa vlastima, teniski navijači su prevareni - napisala je jedna korisnica.

Mnogo je onih koji su pisali da ih US open ne zanima kada Đoković ne igra, dok je jedan korisnik takođe imao zanimljiv komentar.

-Da li je vaš plan da se pravite tokom celog turnira da on ne postoji. Primetili smo vaše ćutanje i mnogo nas ima. Borite se za svoje sportiste u pravom sportskom duhu ili zatvarajte ovaj cirkus - bila je jasna poruka organizatorima US opena. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading