Rafa i Nole
Foto: EPA/EPA-EFE/ANDREW COULDRIDGE

Grend slem u Njujorku počinje 29. avgusta i za sada još nema najava da će pravila o ulasku u SAD za nevakcinisane biti uskoro promenjena.

Ipak, Šet je za Eurosport rekla kako veruje da će Novak igrati još mnogo godina.

- Mislim da on sad trenira kao da će igrati na US Openu. Ako dođe do te promene u poslednji čas, biće tamo, ako ne, život se nastavlja. Mislim da će Novak igrati još mnogo godina, bar tako izgleda. Telo mu je u redu, nema mnogo povreda, daće apsolutno sve da uđe u istoriju kao čovek sa najviše grend slem titula - rekla je  Barbara.

Ona smatra da će to što je zdraviji, biti prednost za Novaka u toj čuvenoj trci za titulu najboljeg igrača svih vremena.

- Novak nije tako daleko od cilja. Potrebna mu je samo još totula da se izjednači sa Nadalom. Ako poredite Novaka i Rafu sada, rekla bih da Novak može da igra bar još dve, tri godine, možda čak i duže. Što se tiče Nadala, čini se kao da njegov časovnik otkucava da je kraj blizu - navela je ona.

Austrijanka je dodala da je svesna da Đoković ima iza sebe težak period.

- Ovo je teška godina za Novaka. Možete to da vidite i ovako, ali i kao teniser. Užasno je jer i dalje mislim da ako ode na US Open, on je po meni favorit da uzme titulu. U to uopšte ne sumnjam, ona je najbolji teniser, najkonstantniji igrač. S druge strane, izabrao je da se ne vakciniše i to je u redu, ali onda mora da živi sa posledicama toga i tim da ne može da uđe u određene zemlje -zaključila je ona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading