MAREJ ZABRINUO FANOVE Ne znam da li ću uopšte objaviti da se povlačim
EPA/ Ali Haider

Nekadašnji broj jedan, Endi Marej, nije uspeo da dogura daleko na mastersu u Sinsinatiju. 

On je u drugom kolu poražen od sunarodnika Kamerona Norija sa 2:1 (3:6, 6:3, 6:4), a posle meča je govorio o mogućem kraju karijere. 

-Teško je reći bilo šta. Kada sam pre par godina imao problema sa povredom i kada nisam znao da li ću moći da igram, nekako sam video da bih karijeru mogao da završim objavom u Velikoj Britaniji. Onda je došao taj meč sa Bautistom Agutom u prvom kolu Australijan opena 2019. godine, kada sam izgubio u pet setova. Rekao sam timu, ' ako je to sve i ne mogu da igram više, biću više nego srećan da to bude moj poslednji meč. Zato što je atmosfera bila neverovatna, bio je to sjajan meč, borio sam se do kraja, jedva hodajući po terenu. Sve sam ostavio na terenu. Za mene, bilo bi sve u redu da se tako završilo - kaže Marej.

VRATIO SE NA STARO Kirjos opet divljao, psovao, jedna stvar ga je dovela do ludila

MAREJ ZABRINUO FANOVE Ne znam da li ću uopšte objaviti da se povlačim

Tanjug/Ap

 

Endi je imao grčeve i na kraju meča sa Norijem i pomogli su mu da izađe sa terena.

-Mislim da je svaki igrač ponekad u karijeri imao te grčeve, posebno u uslovima kakvi su ovde u Sinsinatiju. Ipak, brine me što se to dešava u nastavcima. To nije nešto na šta sam navikao. Imao sam ih povremeno, ali ne na uzastopnim turnirima. Niko ne zna zašto mi se dešavaju ti grčevi, mnogo je razloga, možda je u pitanju didratacija, hrana koju uzimam, umor, nedostatak kondicije, stres. Moram da shvatim šta mi se dešava - dodao je Endi.

 

 

Kaže da sama pomisao na povlačenje, donosi specifičan vid pritiska na njega, tako da ne zna da li da uopšte i objavi kada je kraj.

-Ima i taj deo kada pomislim da bi sama objava o povlačenju bila veoma teška na psihološkom nivou. Tada ima mnogo pritiska, zato što želite da igrate dobro jer je reč o nekoliko poslednjih turnira. Cela ta situacija stavlja vas pod veliki stres što se tiče samog igranja. Tako da ne znam da li ću objaviti tako nešto ili ću samo prestati da igram i to je to. Zaista ne znam - priznao je je Marej. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading