PRINC DUBAIJA U TAJNOJ POSETI SRBIJI ZBOG ĐOKOVIĆA? Prestolonaslednik otkrio neke detalje (FOTO)
AP Photo/Darko Vojinovic

Prestolonaslednik Dubaija, šeik Hamdan bin Muhamed bin Rašid Al Maktum, poznatiji kao princ Faza, u tajnoj je poseti Beogradu, saznaje "Pink".

Princ prestolonaslednik je veliki ljubitelj tenisa i fan Novaka Đokovića.

On je viđen na Novom Beogradu u luksuznom naselju West gde upravo Đoković živi.

Zagolicao je maštu svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, gde je objavio storije iz jedne beogradske teretane.

Na jednom storiju napisao je:

Printscreen

 

 

"Pogodite gde sam"

Potom je na sledećem dodao:

Printscreen

 

 

"Nisam u Rimu"

Printscreen

 

 

Princ Faza je inače sin šeika Muhameda bin Rašida al Maktuma, premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata i vladara Dubaija. Otac, koji ima još trinaestoro dece, imenovao ga je 2008. godine za svog prestolonaslednika. Iako je bio drugi u redu za tron, Hamdan će naslediti svog oca jer je njegov stariji brat Rašid umro u 33. godini od srčanog udara. Smatra se da je Rašid vodio buran život i da su mu droge došle glave.

Faz je pohađao kraljevsku vojnu akademiju Sandhurst, koju su završili i britanski prinčevi Villiam i Hari. Kasnije je u Londonu studirao i ekonomiju. Princ je veliki obožavatelj životinja, a kod kuće ima lavove i tigrove. Obožava putovanja i ekstremne sportove. Bavi se padobranstvom, jahanjem, tenisom, biciklizmom, ali i piše pesme.

Pre nekoliko godina oduševio je javnost kada se sa ocem provozao londonskim metroom, gde ne možete da sretnete ni članove britanske porodice. London im je, inače, dobro poznata destinacija, pošto poseduju kolekciju nekretnina u Londonu i oko njega, a samo jedno od njihovih imanja vredi 75 miliona funti. Procenjuje se da bogatstvo njegovog oca vredi više od 13 milijardi dolara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

Komentari (0)

Loading