MEKINRO PONOVO BRANI NOVAKA Ne slažem se sa pravilima američke vlade, ali to je život
EPA-EFE/ANDY RAIN

Đoković zasad nema pravo nastupa na US openu jer ne može da uđe u Sjedinjene Američke Države zbog toga što je nevakcinisani stranac. 

Mnogima to nema nikakvog smisla, pogotovo nakon što je Centar za kontrolu zaraze (CDC) nedavno promenio pravila i unutar zemlje potpuno izjednačio vakcinisane i nevakcinisane. 

DOŠAO SAM U AMERIKU I NIŠTA MI NISU TRAŽILI Novak dobio brutalnu poruku iz SAD, Srbin pakuje kofere za Njujork?

EPA-EFE/ANDY RAIN

 

-Pre svega, mislim da je sve to sra**e. Mislim da bi trebalo da mu bude dozvoljeno da igra. To je moje lično mišljenje, a ja sam vakcinisan, primio sam i buster dozu. Te stvari zavise od osobe do osobe. Da sam on, a nisam on – on je osvojio mnogo više slemova nego ja jer je pronašao pravi način u sebi da to i ostvari, što malo ko može u bilo kom sportu da kaže za sebe da je pronašao - rekao je Mekinro i dodao:


-On se drži svojih stavova i apsolutno ima pravo da sam donosi ovakve odluke. On je jedan od najvećih sportista. Veoma pažljivo bira sve što unosi u svoje telo, tako da je frustrirajuće da u ovom trenutku – tokom kojeg svi sedimo zajedno, zabavljamo se – a da njemu nije dozvoljen ulazak u zemlju jer nije vakcinisan. To stvarno nema smisla, ali to su pravila koja su trenutno na snazi vlade. Nisam saglasan sa njima, ali... Trenutno, to je život. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading