MEDVEDEV PRECRTAO NOVAKA Rus govorio o US Openu, nije ni pomenuo Srbina, a onda je njegova poruka šokirala sve
EPA-EFE/JUSTIN LANE

Rus je izgubio u tri seta od Nika Kirjosa u drugom kolu mastersa u Montrealu, a nakon toga je rekao da nije igrao loše, već da je Australijanac bio bolji.

- Promašio sam važne udarce u ključnim momentima. Ne mislim da sam igrao loše, niti da sam napravio previše grešaka, ali protiv igrača poput Nika skupo plaćate svaku propuštenu priliku – rekao je Medvedev kojem je meč protiv Kirjosa bio prvi na turniru pošto je u prvom kolu bio slobodan. 

- Nikada nije lako započeti turnir, obično se osećam malo zarđalo u prvim rundama i potrebno mi je vreme da se naviknem na nove uslove, ali tako nešto je teško kada igrate protiv momka kao što je Nik, koji će vrlo brzo biti u Top 10. U svakom slučaju, imao sam svoje šanse, sve je moglo da se promeni za par poena. Moram da igram bolje sledeći put. 

MEDVEDEV PRECRTAO NOVAKA Rus govorio o US Openu, nije ni pomenuo Srbina, a onda je njegova poruka šokirala sve

Tanjug/Ap

 

NA ŠTA LIČI OVAJ TENIS BEZ NOVAKA?! Ovakva katastrofa nije viđena od 1999. godine (FOTO)

Medvedev je pričao i o predstojećim turnirima. Učestvovaće i na mastersu Sinsinatiju, potom dolazi grend slem u Njujorku - US Open, a ako je verovati onome što je rekao Rus, Novaka sigurno neće biti na poslednjem slemu u sezoni. 

-Poraz nikada nije prijatan, oduzima vam samopouzdanje. Otputovaću u Sinsinati u petak, kako bih se aklimatizovao sasvim. Nadam se da ću tamo igrati bolje, jer želim da u dobroj formi dočekam US open. Znam da će biti velika konkurencija, sa Alkarasom, Nadalom, Cicipasom, videćemo da li će se Zverev vratiti - poručio je Medvedev ne pomenuvši Srbina.

MEDVEDEV PRECRTAO NOVAKA Rus govorio o US Openu, nije ni pomenuo Srbina, a onda je njegova poruka šokirala sve

EPA-EFE/PETER FOLEY

 

Tako je, čini se, pre vremena otpisao mogućnost da Đoković ipak zaigra u Njujorku.

Ruku na srce, situacija po Novaka i nije toliko dobra, ali i dalje nada postoji.

Početak turnira se bliži (29. avgust), a u slučaju da se u kratkom roku ne dogodi veliki preokret i Đoković ne dobije dozvolu da uđe u Sjedinjene Američke Države iako nije vakcinisan, u Njujorku Nole neće moći da brani finale od prošle godine, gde je upravo izgubio od Medvedeva. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading