I DANIL MEDVEDEV STAO NA NOVAKOVU STRANU Prvi teniser sveta poslao Amerikancima jasnu poruku
EPA/ CHRISTOPHE PETIT TESSON

Novak Đoković i dalje nije na mestu koje zaslužuje. Srbin je zbog brojnih novih pravila van prvog mesta na ATP listi, a posle odustajanja od turnira u Montrealu pitanje je kada će se vratiti. Naročito što niko ne zna da li će dobiti dozvolu za igranje na US openu.

Upravo prvi teniser sveta Danil Medvedev je imao poruku za Amerikance i stao je na Novakovu stranu, iako mu to ne ide na ruku.

- Ne želim da govorim o razlozima ovih odluka oko US opena, jer je mnogo ljudi stradalo tokom pandemije. Ako promenimo pravila, biće i onih koji će se pobuniti, jer im je zabranjen ulazak u zemlju da rade ili zbog nečega drugo. Lično, ako govorimo samo iz ugla tenisa, ne razmišljajući o različitim pozicijama, želim da Novak igra na US openu - rekao je Medvedev, preneo je Eurosport.

Inače, Danil Medvedev je posle dužeg vremena osvojio titulu i to na turniru u Los Kabosu. To je njegov 14. pehar u dosadašnjoj karijeri, a do njega je došao veoma ubedljivo pošto je bez izgubljenog seta stigao do pobede nad Kamerunom Norijem..

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading