POKUŠALA SAMOUBISTVO, A ONDA PRONAŠLA SNAGU Jelena Dokić postala druga osoba, a u ovakvom izdanju je još niste videli (VIDEO)
EPA-EFE/DAVE HUNT

Nakon bolne ispovesti u kojoj je šokirala celokupnu javnost da je htela da okonča svoj život skokom sa višespratnice, Jelena Dokić je postala potpuno druga osoba.

Trenutno boravi u Hrvatskoj na moru, a objava i poruka koju je uputila putem Instagrama nateraće vas da se duboko zamislite.

– Bez šminke, samo krema za sunčanje, so u kosi i šešir na glavi pored mora. Kako male stvari u životu i one koje ponekad uzimamo zdravo za gotovo, ustvari mogu da nam donesu veliki užitak. Neka vam život bude posvećen sreći. Užvajte u jutarnjoj kafi, gledajte izlazak i zalazak sunca. Provodite vreme u prirodi. Budite ljubazni, javljajte se ljudima sa osmehom. Nađite razlog za osmeh svaki dan, to može biti i običan sunčan dan, pet minuta za sebe, kafa sa prijateljem, šetnja plažom ili u parku – rekla je ona.

Njene izjave deluju kao da je uspela da povrati snagu i nađe novi smisao u đivotu.

– Uživajte u tim malim stvarima, ukusnim obrocima, šolji čaja na terasi, čitanju knjige, gledanju omiljene serije, u šetnji psa, plivanju u moru ili bazenu. Slavite i male i velike pobede i uspehe. Učite i rastite svakim danom. Cenite ljubaznost drugih ljudi. Inspirišite i budite inspirisani – dodala je Jelena i zaključila:

– Život je suviše kratak da ga provedete tako da ne uživate i u sitnicama. Pokušajte i živite sa zahvalnošću. Šaljem vam mnogo ljubavi i zagrljaja i nadam se da ćete danas naći razlog za osmeh – pozitivno je završila nekadašnja velika nada srpskog tenisa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading