Rafa i Nole
Foto: EPA/EPA-EFE/ANDREW COULDRIDGE

Šanse da Novak Đoković zaigra na US openu sve su manje. 

Sajt "Tenis vorld Italija" ističe da će biti prosto nemoguće da Ðoković igra na turnirima u SAD i Kanadi, jer nije vakcinisan protiv koronavirusa.

NOVAK ČUO LOŠE VESTI Nova odluka gotovo da gasi svaku nadu Đokoviću za US open

Ova vest svakako najviše raduje Rafaela Nadala, koji tako ima otvoren put do 23. grend slem titule. Mnogi su mišljenja da je Novak jedini koji može da zaustavi Španca, o čemu svedoči i ovogodišnji Australijan open, koji je Rafa osvojio.

Nadal ove sezone više priča o problemima sa povredama, nego o samoj igri, ne bi li zbacio pritisak sa sebe i poremetio rivale. Setimo se samo Rolan Garosa, kada je pred četvrtfinalni duel sa Novakom Đokovićm rekao da mu je to možda poslednji meč u karijeri zbog bolova u stopalu, a onda odigrao na najvišem nivou kao da mu nije ništa.

 

 

Zatim se sa Vimbldona povukao pred polufinalni okršaj sa Nikom Kirjosom zbog problema sa trbušnim mišićem. Predviđalo se da ga čeka duga pauza, ali se on vrlo brzo vratio na teren i biće spreman za masters u Montrealu, kao i za US open.

SRPSKA TENISERKA OSTAVLJA BEZ DAHA Ana Ivanović u kupaćem kostimu "zapalila" društvene mreže (FOTO)

Nadal je trenutno na svojoj akademiji gde trenira punom parom i nema dileme da će učiniti sve da osvoji poslednji grend slem u sezoni i tako dodatno pobegne Novaku koji ima 21 najveći trofej.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading