NOVINAR KOG NOVAK OBOŽAVA OTKRIO PLAN SRPSKOG TENISERA Đoković će igrati na ovom turniru?
EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Iz svima dobro poznatog razloga, veliko je pitanje na kojim turnirima će igrati Novak Đoković. Naravno, goruća tema je i dalje njegovo učešće na US openu, a u međuvremenu se pojavila informacija da bi srpski teniser mogao da zaigra u Firenci.

Otkazivanje ATP turnira u Kini i promene u kalendaru, sigurno će uticati i na Novakove odluke, pa bi mogao da zaigra u Italiji. 

Teniseri će u gradu u Toskani igrati od 10. do 17. oktobra, a nagradni fond takmičenja Serije ATP 250 je 625.000 evra.

NOLE UŽIVA NA HRVATSKOM PRIMORJU Srbin posetio malo rajsko mesto, meštani oduševljeni dolaskom šampiona (FOTO)

Italijani će pokušati da pivuku neke od zvezda belog sporta, a jasno je da će tamo igrati njihovi najbolji igrači, Janik Siner, Mateo Beretini, Lorenco Museti, Lorenco Sonego i Fabio Fonjini.

NOVINAR KOG NOVAK OBOŽAVA OTKRIO PLAN SRPSKOG TENISERA Đoković će igrati na ovom turniru?

Tanjug/Ap

 

 

Poznato je da Novak voli da igra u Italiji, gde ima veliku podršku, pa se Italijani nekako nadaju da će uspeti da ga privole da dođe.

Poznati italijanski teniski portal, Ubitennis ističe da bi igranje Novaka u Firenci bilo ostvarenje sna.

POSLE MEČA, ČUO JE LOŠE VESTI Ruski igrač opljačkan na turniru u Hamburgu

- Lista učesnika će biti potvrđena tek posle US Opena, a čak iako novi direktor Paolo Lorenci nije hteo da preteruje, kladim se da će neko iz grupe koju čine Rubljev, Rud, Cicipas, Šapovalov, Čilić, Hurkač, Švarcman, Dimitrov, Bautista Agut, Rune i Hačanov, biti viđen u Firenci. A Đoković? To je san. On je rekao da neće juriti poene, ali negde će morati da igra, bar da trenira i ostane u formi. Firenca je tu, a snovi ne koštaju ništa - napisao je urednik Ubaldo Skanagata, novinar sa kojim Novak ima odličan odnos, naročito posle Australijan opena i sada već čuvene replike "Not too bad".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading