AMERIKA NA NOGAMA ZBOG ĐOKOVIĆA Pokrenuta peticija, Novak dobija sve veću podršku da zaigra na US openu
EPA

Na poznatom sajtu za peticije, "Čejndž" (Change.org), koji je osnovan u Kaliforniji i koji je vođen iz San Franciska, pokrenuta je peticija za dopuštanje Novaku Đokoviću da uđe u SAD i da nastupa na tamošnjim turnirima iako nije vakcinisan.

Na sajtu sa više od 400 miliona korisnika, iz čak 196 zemalja, peticiju je do sada potpisalo više od 10.100 ljudi i trenutni cilj je da taj broj bude 15.000.

NOVAKOVI NAVIJAČI U TRANSU Đoković prijavljen za turnir u Americi

Apsolutno nema razloga u ovoj fazi pandemije da se Đokoviću ne dopusti da igra na US Openu 2022. Vlada SAD i teniska federacija moraju da se udruže i da mu dozvole da igra. Ako nevakcinisani američki igrači imaju pravo da nastupe, Đokoviću to isto mora biti dozvoljeno, jer je legenda te igre. Teniska federacijo, omogući to - piše u obrazloženju peticije koju korisnici potpisuju iz minuta u minut.

ŠPANAC SE POKLONIO NOVAKU Alkaraz jednom rečenicom oduševio Đokovićeve navijače

U Đokovićevom slučaju, na toj platformi trče trku sa vremenom, jer je sve manje šanse da Amerikanci "podignu rampu" Novaku i da mu odobre ulazak u zemlju bez vakcine. 

US open počinje 29. avgusta i Novak bi u slučaju da otputuje, na tom turniru imao šansu da se izjednači sa Rafaelom Nadalom po broju osvojenih grend slemova. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading