NEĆE DA PUSTE SRBINA DA IGRA Oglasili se organizatori velikog turnira, Đoković nije dobrodošao
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Srpski teniser Novak Đoković mogao bi da preskoči narednih nekoliko meseci igranja. Poznato je da u narednom periodu slede turniri na betonu, a onda i US open, ali kako je krenulo pitanje je kada i gde ćemo videti Srbina.

Nakon što je situacija sa Otvorenim prvenstvom Sjedinjenih Američkih Država ostala nepromenjena i Nole još uvek ne može da kroči u Njujork, oglasio se direktor turnira u Montrealu Ežen Lapjer.

On je bio i više nego jasan da Nole može u Kanadu samo ako primi vakcinu ili se mere u ovoj državi ublaže do 7. avgusta kada turnir i počinje.

NEĆE DA PUSTE SRBINA DA IGRA Oglasili se organizatori velikog turnira, Đoković nije dobrodošao

Tanjug/Ap

 

- Situacija je jasna – ili će Kanada da promeni pravila po pitanju vakcinacije ili će on (Đoković) morati da zavrne rukav i primi vakcinu. Međutim, ne smatram ni jedan od ta dva scenarija verovatnim – kazao je Lapjer za "Toronto San".

Dakle, to bi bio još jedan turnir na kom je Đoković nekada vrlo rado igrao, a koji sada mora da preskoči.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Zaklina

16.07.2022 10:00

Novaka AMERIKANCI moze da ga poljube u DUPE HLOSARI jedi LOPOVI

Jovo

16.07.2022 10:56

Ko ih šiša, neka igraju tenis sami sa sobom tako možda nešto i osvoje. Trebalo bi napraviti novu Fifu i ostale svetske sportske organizacije slobodarskog sveta a oni neka igraju sami sa sobom.

branko1

16.07.2022 12:39

Nije mi jasno da bilo ko brani Djokovicevo odbijanje da primi vakcinu,bez bilo kakvog objasnjenja.Ono sto vazi za sav normalan svet vazi i za Djokovica.Nije mi jasna njegova "borba"da se stavi izvan normalnih normi i novinarskog odobravanja te tvrdoglavosti,koje ruse neke osnovne norme ponasanja

Тамара

16.07.2022 14:49

Sramota, pre što je Srbin Hole je čovek koji sam postigao sve to!!! Znači oni imaju stah od njega! ŽIVELA VELIKA - - MALA SRBIJA!!!