VILANDER OPET MENJA PLOČU Baš sada kad je Novak osvojio Vimbldon, slemovi mu nisu bitni
EPA

Vilander je tokom godina imao razna mišljenja o popularnoj GOAT trci u kojoj učestvuju Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Sada, međutim, Šveđanin ističe da to ko će biti GOAT nije toliko ni bitno. 

-Na kraju krajeva, da li je uopšte bitno ko će pobediti u GOAT trci? Ko je najveći svih vremena? Mene to ne zanima. Sva trojica su imala po tri, četiri godine tokom kojih su dominirali - rekao je Vilander, koji postavlja "pravo pitanje. 

-Sada je pravo pitanje to da li će Novaku dozvoliti da igra na US openu zbog svog vakcinalnog statusa, što je veoma bitno. 

KANAĐANKA NIJE MOGLA DA SAKRIJE ODUŠEVLJENJE Đokovićeva knjiga mi je promenila život

Federer već neko vreme nije u konkurenciji "velike trojke", najviše zbog godina i povreda, pa sada više od njegovih 20 imaju i Španac (22) i Srbin (21).

-Sada imamo razmenu udaraca Novaka i Rafe i mi smo privilegovani što tome možemo da prisustvujemo. Mene, iskreno, baš briga ko će imati najviše Grend slem titula. Pre nekoliko godina bih rekao da su brojevi veoma bitni, ali utisak je da nekoliko godina više imamo potrebu da pričamo o dinamikama njihovih karijera - podvukao je sedmostruki Grend slem šampion. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading